Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Karşıyaka Zeki Şairoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : (232) 324 40 42
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://zekisairoglumtal.meb.k12.tr
Adres : Yalı Mahallesi 6529 Sokak No.11 Karşıyaka /İZMİR Ulaşım Mavişehir İzban İstasyonundan yürüme mesafesinde, 821 Bostanlı İskele Mavişehir Aktarma Merkezi otobüsleri kullanılabilir.
VİZYON : İnsani değerleri ön planda tutan, bilimsel ve teknolojik gelişimleri takip eden, insan haklarına saygılı, mesleki bilgi ve başarısı yüksek, özgüvenli öğrenciler yetiştirmektir.
MİSYON : Okulumuzda bir kültür oluşturmak ve öğrencilerimizin bu kültürle bilgi ve becerilerini arttırmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :50
Öğrenci :693
Derslik :18
Atölye-İşlik :12
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2858
Öğretim Şekli :
Saatler : 08:40-17:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : İzban ile Mavişehir durağından veya İzban Mavişehir aktarma merkezi üzerinden otobüs ile ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Yalı Mahallesi 6529 Sokak No:11 Karşıyaka - İZMİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İzmir ili Merkezine(Konak Saat Kulesi) uzaklığımız 19,2 km, en yakın ilçe olan Karşıyaka ilçesine uzaklığımız 5,3 km´dir. Okulumuz Karşıyaka Carrefour karşısında, İzban Mavişehir istasyonu hizasındadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Judo sporunda ege bölge üçüncülüğü Kicboks sporu lightkick kategorisinde izmir üçüncülüğü Özel sporcular atletizm türkiye şampiyonasında 400 metrede türkiye rekoru kırılmış Öğrencimiz dünya sıralamasında üçüncülüğe yükselmiştir. -ATLETİZM GENÇ KIZLAR 200 METRE İZMİR İL BİRİNCİSİ -ATLETİZM GENÇ KIZLAR 400 METRE İZMİR İL BİRİNCİSİ -GÜLLE ATMA GENÇ ERKEKLER İZMİR İL BİRİNCİSİ -GÜREŞ GENÇ ERKEKLER (B KATEGORİSİ 55 KG) İZMİR İL İKİNCİSİ -GÜREŞ GENÇ ERKEKLER (B KATEGORİSİ 65 KG) İZMİR İL ÜÇÜNCÜSÜ -GÜREŞ GENÇ ERKEKLER (A KATEGORİSİ 110 KG) İZMİR İL ÜÇÜNCÜSÜ
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 1. Teknofest için 6 adet proje ile başvuru yapıldı. Proje hazırlıkları çalışmaları başlatıldı. 2 adet projemiz Teknofest İstanbul finallerine katılmaya hak kazandı. (Sağlıkta Yapay Zeka Yarışması- İnsan Yararına Teknolojiler Yarışması) 2. Lavandula projemiz için okulumuzda lavanta ekimi ve distilasyon makinesi ile lavanta yağı üretimi için proje sürdürülmekte. Proje ile alaklı sektör temsilcileri ile görüşmeler yapıldı.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus+ için yurtdışında staj yapacak öğrencilerine ingilizce dil kursu tamamlanmıştır. Öğrencilerimiz Prag'ta 3 hafta süreyle staj eğitimi almıştır.
Yazdır :