İZMİR / KARŞIYAKA - Karşıyaka Zeki Şairoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 2. SINAV TAKVİMİ YAYINLANDI.

Güncel Ders Programları

Ders programlarımız 10/05/2024 tarihi itibariyle yenilenmiştir.

May

İZMİR İNTERNET HAFTASI ETKİNLİKLERİ TAMAMLANDI.

May

Sektör ve Meslek Eğitim iş birliği kapsamında firmalara düzenlediğimiz teknik geziden görüntüler.

Nis

Kompost ile güllerimizi bahçemize diktik.Çeltik alınarak gül çoğaltmada emeği geçen değerli öğretmenimiz Tanmaç ÖRENEL ve  çalışanımız Ayşe hanım ve Sevgi hanıma sonsuz teşekkürler...

Nis

Hayat Boyu Ögrenme Sosyal Sorumluluk Etkinlikleri kapsamında okulumuz ögrencileri ile gerçekleştireceğimiz "KÖK DEĞERLERİMİZ " konulu slogan yaxma etkinliği planlamalarını yaptık.

Mrt

Hayat Boyu Öğrenme Sosyal Sorumluluk Etkinliği kapsamında Okul Müdür Yardımcımız Reyhan MENEMENCİOĞLU rehberliğinde oluşturduğumuz ekiple internetten tarım kütüphanesi MEGEB, Ankara Belediye’si internet sayfasından okulumuz güllerinden çeltik alma yöntemi ile dikilen güllerin köklenmesine yardımcı olmak için, oluşturduğumuz komposto ile dikilmesi planlandı.

Mrt

Hayat Boyu Öğrenme Sosyal Sorumluluk Etkinliği kapsamında Okul Müdür Yardımcımız Reyhan MENEMENCİOĞLU rehberliğinde oluşturduğumuz ekiple, biz 9. Sınıflar olarak muzun faydalarına dikkat çekmek için yediğimiz muzun kabukları ile kompost yapacağız.Muz kabuğunda bulunan antioksit, antifungal ve antibakteriyel özelliklerden yararlanarak bitkilerdeki böcek ve mantar oluşumunu engelleyeceğiz.

Mrt

TÜBİTAK 55.Liselerarası Araştırma Projeleri Yarışmasında Bölge Finallerinde Okulumuzu Temsil Ettik

Mrt

Mesleki ve Teknik Eğitim Yapılan Katkılarla Güç Kazanıyor.

Ders programlarımız 09/10/2023 tarihi itibariyle yenilenmiştir.

May

MEB tarafından detaylı ve güncel bilgilerin paylaşıldığı "Mesleğim Hayatım" platformu, "Kariyer Rehberliğinde Uluslararası Trendler ve İnovasyon" 2020 Değerlendirme Raporu'nda örnek uygulama olarak gösterildi.